Plugin-uri esențiale pentru WordPress gratuite


Astăzi îți aduc cele mai bune pluginuri WordPress de care vei avea nevoie pentru ca proiectul tău să funcționeze perfect în acest an.

Profitarea la maximum a designului și a configurației unui web site se realizează prin alegerea unei serii de pluginuri esențiale, astfel încât CMS să fie perfect.

WordPress se poate lăuda cu pluginurile sale și de aceea, cu ele poți face totul, de aceea îți aduc 30 de pluginuri esențiale, astfel încât să poți alege între ele ceea ce îți place și de ce ai nevoie pentru site-ul tău

Așa cum am comentat, pluginurile sunt foarte personale, iar cel care îi folosește unei persoane pentru blogul său nu este musai folositor și pentru tine.

Există milioane de pluginuri pentru un blog, tu în calitate de blogger trebuie să încerci mai multe până găsești cele mai bune pluginuri, care se potrivesc cel mai bine proiectului tău, așa că îți prezint o listă să alegi pluginurile de care ai nevoie pentru proiectul tău.

Dar ce este un plugin?

Cuprins

Care sunt plugin-uri folositoare pentru WordPress?


Dacă nu ați citit Dicționarul meu SEO, vă explic rapid ce este un plugin. Pluginrile wordpress sunt programe suplimentare care vă permit să personalizați designul și configurația site-ului dvs. web pe placul dvs., incluzând formulare, imagini sau produse care oferă opțiuni pentru a face aproape orice doriți. Întrucât elaborarea lor se face prin cod html, acestea oferă posibilitatea unui programator să vă proiecteze unul pentru dvs. dacă nu reușiți să găsiți ceea ce căutați. Prin urmare ajută ca platforma WordPress să fie cea mai puternică și versatilă.

Cel mai bun lucru despre pluginuri este faptul că avem o varietate imensă sa alegem și aproape toate sunt gratuite. Ceea ce generează multe îndoieli atunci când vrem să alegem pe cel adecvat pentru proiectul nostru în platforma wordpress .Dar am o soluție, și este acest articol în care vă prezint cele mai bune pluginuri, astfel încât să nu le mai căutați.

Posibilitatea de a alege o multitudine de teme wordpress gratuite sau plătite  și de a putea trata fiecare șablon cu un număr infinit de plugin-uri face din acest CMS o platformă impresionantă, cu mult înaintea celorlalți precum joomla.

Ar trebui să instalați 29 de plugin-uri gratuite pentru blogul dvs. wordpress?


Nu, nu ar trebui să instalați toate pluginurile pe care vi le prezint.

Trebuie să rețineți că, conform studiilor, nu este recomandat să instalați mai mult de 9 sau 10  plugin-uri, dar acest lucru nu este în întregime adevărat.

Este adevărat în parte, supraîncărcarea de pe web va depinde de resursele consumate de fiecare plugin instalat și asta ar trebui să studiezi în functie de mai mulți factori.

Instalarea de pluginuri pentru wordpress nu este o sarcină ușoară, există o mulțime si o diversitate, puteți descărca un plugin gratuit de aproape orice tip, de aceea de multe ori ne generează îndoieli .

Poți găsi pluginuri pe care le instalează în wordpress și ocupă foarte mult iar pagina devine lentă, altele sunt atât de ușoare încât nu observam schimbări .

Există unele atât de ușoare încât ar putea să vă ofere posibilitatea de a instala douăzeci la fel, dacă ați dori în blogul dvs.

Am am ajuns la 19 pluginuri și viteza este optimă.

Cum să alegeți cele mai bune pluginuri pentru WordPress


Fiecare persoană ar trebui să vadă ce plugin este într-adevăr esențial și care nu.

În cazul în care aveți îndoieli cu privire la necesitatea unui plugin, puteți vedea dacă este foarte greu și consumă multe resurse. Acest lucru vă va ajuta sa decideți dacă merita sa îl păstrați sau nu .

Ok, dar ce pluginuri instalez atunci?

În directorul plugin wordpress puteți găsi milioane de plugin-uri fiabile și complet gratuite.

Așa cum eu am mai trecut deja prin asta și știu că, cu atât de multe plugin-uri wordpress poți petrece ore întregi căutând și testând, te ajut cu această muncă grea și îți voi arăta  cele mai bune 29 de pluginuri wordpress esențiale și gratuite. Le consider esențiale deoarece pe multe le folosesc.

În acest fel, puteți testa pe cele care se potrivesc cel mai bine site-ului dvs. web.

Dacă ar trebui să recomand cele mai bune pluginuri wordpress , aș opta pentru următoarele.

Cele mai bune 29 de pluginuri gratuite pentru wordpress


Am pus o la pluginurile pe care le consider esențiale sau pe cele care funcționează la mine foarte bine

În mod normal, nu se întâmplă nimic, dar este întotdeauna recomandabil să faceți o copie de rezervă înainte de a instala un plugin

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru securitate și curățare spam


Securitatea WordPress, după cum știți, este esențială, trebuie să contați pe câteva pluginuri pe care trebuie să le alocați acestui tip de utilizare.

 Plugin Anti-spam (spam)
 


⭐ Pluginul anti-spam este unul dintre cele mai bune pluginuri WordPress pentru a evita comentariile nedorite.

Unele plugin-uri precum Akismet vin în mod implicit în Google și funcționează bine pentru că protejează, dar   pluginul antispam  este esențial pentru blogul dvs., deoarece funcționează diferit, acest plugin nu trimite către folderul nedorit( spam) ceea ce găsește așa cum face restul, anti -spam ci interzice direct intrarea la roboți și nici nu introduce comentarii într-un astfel de folder.

Este, de asemenea, foarte ușor.

Cu acest plugin gratuit vei fi mai mult decât protejat.

Timp setare:  1 minut

Link de descărcare: Anti-spam

Duplicator (Backups)


⭐ Este un plugin de bază în WordPress pentru o copie de rezervă .

Nu vă voi spune din nou cât de necesar este să faceți copii de rezervă aproape zilnic.

Acest plugin wordpress este simplu, practic, rapid și de încredere.

În câteva clicuri, veți avea rezerva salvată pe hard disk.

De asemenea, este foarte util să faceți clone complete ale unui site web cu ideea de a reproiecta și apoi de a-l înlocui cu cel vechi.

Timp de configurare: 3 minute.

Link de descărcare: Duplicator

   Ithemes security (securitate mai bună în wordpress)


Plugin pentru a proteja wordpress de atacuri, malware etc.

Acesta este un plugin wordpress esențial dacă doriți să fiți liniștit și dacă serviciul dvs. de găzduire nu vă garantează o securitate completă (cum este cazul meu), trebuie să îl instalați.

Timp de configurare: 10 minute

Link de descărcare: Ithemes Security

 Wp optimize: (curățarea bazelor de date)


Pentru a optimiza și a curăța baza de date, eliminați spam-ul, comentariile asupra schițelor, neaprobate, pingbak-urile și trackbacks-ul în cazul în care le aveți activate (am vorbit deja în altă postare despre aceste sisteme de comentarii, consultați tutorialul WordPress .

Posibilitatea de a-l avea întotdeauna dezactivat pentru a nu ocupa memoria și activândul doar în momentul în care doriți să faceți procesul de curățare îl face foarte util

Timp de configurare:  2 minute

Link de descărcare: Wp optimize

Plugin-uri WordPress Seo și Analytics


Notificarea Google, utilizarea conținutului optimizat și conectarea contului la Google Analytics este esențială .

  WordPress Yoast Seo (poziționare web)


⭐ Yoast este printre cele mai bune pluginuri WordPress azi, fără îndoială, este un plugin esențial pentru Seo.

Rare sunt website fară acest plugin instalat sau alt plugin SEO similar.

Yoast Seo este un plugin wordpress perfect pentru a vă familiariza cu tehnicile Seo la început.

Deși consumă câteva resurse, beneficiile pe care le oferă sunt fantastice și face lucrurile mult mai ușoare dacă este configurat corect.

În principal, acest plugin realizează un studiu Seo în timp real pentru fiecare intrare pe care o scrieți. Funcția sa este de a corecta tot ceea ce lipsește din postare pentru a fi optimizat corect: cuvinte cheie, titlu, meta descriere, lungimea paragrafului …

Aceasta este doar una dintre funcțiile principale, dar are multe altele.

Timp de configurare:  15 minute

Link de descărcare: Yoast Seo

   Google Analytics wordpress (Web Analytics)


Google analytics este un plugin necesar  pentru monitorizarea statisticilor site-ului dvs. web .

Se sincronizează automat contul dvs. wordpress cu Google Analytics.

Practic, ceea ce face este să includeți un cod de urmărire pe site-ul dvs. web, astfel încât, odată ce a fost făcut, vă va permite să studiați vizitele pe care le primiți, paginile cu cel mai mare public, cuvintele cheie cele mai bine poziționate și multe alte opțiuni.

Utilizarea Google Analitycs este necesară pentru a urmări strategia noastră și este un instrument de utilizare zilnică pentru a analiza statisticile wordpress.

Dacă doriți scrieți un comentariu, și vă voi explica cum să procedați fără să îl instalați, introducând codul direct, fără a fi nevoie de un plugin.

Cu aceasta tehnica manuala veți economisi resurse

Analiza este esențială, alte pluginuri precum Finteza vă  vor permite multe mai multe posibilități pentru analiza traficului, comportamentul audienței sau crearea de canale.

Timp de configurare:  5 minute.

Link de descărcare: Google analytics 

   Sitemap-uri Google Xml (poziționare web)


⭐ Sitemap-urile Google Xml este un plugin esențial pentru wordpress . Este un program de indexare , astfel încât postările dvs. să apară în motoarele de căutare.

De fiecare dată când publicați, acest plugin trimite o notificare către motoarele de căutare, oferindu-vă știrile pe care tocmai le-ați publicat.

Esențial pentru a obține vizibilitate cât mai curând posibil pe Google

Seo by yoast aduce propriul sistem integrat. Vă sfătuiesc să îl dezactivați, deoarece acest lucru este mai recomandat cu o configurație mult mai avansată.

Timp de configurare: 2 minute

Link de descărcare: Sitemap-uri Google Xml

Pluginuri pentru a optimiza viteza de încărcare a site-ului dvs. web


Viteza de încărcare este după cum știți foarte necesară pentru ca site-ul dvs. să fie pe placul cititorului și al roboților Google. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți tot posibilul pentru ca site-ul dvs. web să fie cât mai ușor posibil .Există mai multe plugin-uri obligatorii pentru viteză, unul dintre ele este Wp Rocket

  Wp Rocket (viteză de încărcare)


⭐ Am folosit plugin-ul gratuit pentru cache Wp Super Cache până am descoperit Wp Rocket (contra cost)

Dacă aveți un web care merge foarte încet, aveți nevoie de WP Rocket. Există multe plugin-uri gratuite pentru a optimiza viteza de încărcare, dar nici unul ca Rocket.

Dar Wp Rocket nu este GRATIS și aici vorbești despre plugin-uri gratuite? Adevărat, îl includ în listă pentru că, vă garantez că atunci când cumpărați acest instrument și veți vedea tot ce se obține cu acesta, va va părea gratuit.

După cum spuneam, este un instrument Premium, dar în acest caz merită să investești în acest instrument economic care va face site-ul tău să treacă la viteza fulgerului .

Este un program cache cu opțiuni foarte ușor de configurat. În câteva minute, toate erorile de încărcare pe site-ul dvs. vor fi remediate.

Cache-ul este compilarea statică a paginilor. Adică, un utilizator când intră pe site-ul dvs. web va vedea o versiune în cache pentru a împiedica WordPres să fie nevoit să încarce toate resursele care accelerează pagina dvs.

Wp Rocket este în prezent cel mai bun plugin de cache care există, bine configurat este deasupra oricui.

Un plugin cache configurat defectuos poate aduce mai multe daune decât beneficiile și nu toate site-urile oferă aceeași performanță.

Wp Rocket funcționează foarte bine și reduce foarte mult timpii de încărcare a site-ului nu numai pentru sistemul său de memorie în cache, ci și pentru funcționarea și compunerea fișierelor.

Configurația Wp Rocket este foarte simplă și bine realizată dă rezultate de viteză impresionante.

Timp de configurare : 10 minute

Link de descărcare: Wp Rocket

Cum să ai un site web optimizat pentru SEO … în doar 5 pași

Cu această simplă listă de verificare, veți avea un site web optimizat pentru a vă rog motoarele de căutare și poziționați site-ul dvs. în pozițiile de top:Ia-o aici

   Lazy Load 


Plugin facut pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. web, deoarece imaginile de pe pagina dvs. nu vor fi încărcate până până în momentul apropieri cu scroll.

O modalitate bună de a instala un plugin ușor cu care să câștigi viteză. Wp Rocket include deja acest lucru în opțiunile sale, așa că dacă îl aveți, economisiți să instalați acest plugin

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Loy Load

   Autoptimize


Autopimize este un plugin WordPress care optimizează html, css sau javascript și vă permite să memorați în cache tot acest cod optimizat, astfel încât nu este necesar să îl încărcați de fiecare dată când un vizitator vine pe pagina dvs., acest lucru va face ca site-ul dvs. să câștige viteză.

Timp de configurare:  2 minute

Link de descărcare: Autoptimize Imaginile încărcate pe wordpress trebuie să cântărească foarte puțin, să le optimizeze cu WP Smush it

   Wp smush it


Pentru a reduce greutatea imaginilor. Încărcarea imaginilor pentru blogul dvs. este esențial

În prezent, există servicii de host foarte bune, care reduc automat greutatea imaginilor dvs. pe web.

Wp smush este un plugin WordPress care realizează o reducere generală a tuturor imaginilor de pe site-ul dvs., automat și fără a pierde calitatea.

Dacă ați făcut anterior compresia dvs. specială, aceasta va lăsa imaginile pentru blogul dvs. foarte ușoare, crescând astfel viteza de încărcare a acestora

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Smush it

Pluginuri de formulare, editare, și butoane de acțiune


Atragerea abonaților este o sarcină pe care trebuie să o faceți din prima clipă de aceea trebuie să aveți formulare de abonament butoane de acțiune.

   Contact form 7


⭐ Pentru a crea formulare de tip wordpress de contact.

Formularul de contact 7 oferă formulare pentru tot, indiferent dacă oferă o pagină de contact, angajare …

Funcții simple personalizabile și funcțiile de proiectare a mesajelor.

Posibilitatea utilizării codului scurt

Codurile scurte sunt linii de cod care merg între paranteze pătrate []. Acestea oferă posibilitatea de a insera un formular pe site-ul pe care doriți să îl utilizați folosind o singură linie.

Timp de configurare: 15 minute

Link de descărcare: formularul de contact 7

Elementor (Web Constructor)


⭐ Elementor nu poate lipsi din această listă de pluginuri esențiale. Dacă ați cumpărat un șablon WordPress și ideea dvs. este să începeți să vă construiți site-ul, aveți nevoie de un plugin de aspect .

Elementor Page Builder este un plugin cu care veți putea crea paginile site-ului dvs. web într-un mod ușor, rapid și cu rezultate profesionale spectaculoase. Cu un sistem drag and drop (Drag & drop) puteți face absolut tot ce vă vine în minte.

Formulare, butoane, fundaluri, glisiere, galerii, efecte, gradiente. Ați văzut un design web care v-a plăcut și pe care ați dori să îl redați? Cu acest plugin de layout îl veți obține.

Are o versiune gratuită cu ajutorul căreia puteți obține rezultate pe care cu greu le obțineți cu șablonul dvs, dacă nu folosiți cod CSS. Versiunea premium este spectaculoasă.

Vom creea un tutorial pentru a halucina cu tot ceea ce oferă

Timp de configurare: 5 minute

Link de descărcare: Generator de pagini Elementor

Vcgs Toolbox (butoane de acțiune)


⭐ Aproape la fel ca Sumome, dar cu alte opțiuni foarte interesante,

Cea mai interesantă utilizare a pluginului Vcgs tool box    este opțiunea de a partaja fraze de text pe care le introduceți în conținut prin text.

De asemenea, oferă o opțiune sub fiecare comentariu care ajuta la distribuirea pe rețelele de socializare foarte interesana.

Are mai multe opțiuni, cum ar fi studierea procentelor de defilări ( scroll ) pe care utilizatorii le fac când navighează pe pagina dvs. și vede pe cei mai activi comentatori ai blogului tău.

Timp de configurare:  5 minute

Link de descărcare: Vcgs Toolbox Obțineți CTR-ul site-ului dvs. pentru a crește folosind fragmente Rich

   All in one schema.org rich snippets   (apel la acțiune)


Acest plugin wordpress gratuit oferă celebrele stele de la sfârșitul fiecărui articol, astfel încât să aveți o evaluare a cititorului.

Acest plugin are avantajul (astăzi Google îi respectă în continuare) că în Serps-uri, site-ul dvs. va apărea cu câteva stele din stânga metadescrierii. Această funcție provoacă vizual un sentiment bun în cititor.

Este dovedit că această tehnică vă invită să faceți clic pe link.

Timp de configurare: 2 minute

Link de descărcare:  All in one schema.org rich snippets


  Pretty Link Like (Sistem de membru)

Acest plugin este axat pe link-urile de afiliere pentru a face adresele URL ale linkurilor de afiliere mai frumoase pentru a avea mai multă utilizare și conversie de către utilizator.

Ce este sistemul de afiliere? Sistemul de afiliere este o metodă de monetizare prin care printr-un link către un furnizor obțineți un comision pentru vânzarea produsului dvs. prin intermediul site-ului dvs. web. Vom studia mai târziu această metodă de monetizare atât de atractivă care astăzi este un extra luna și unul dintre cele mai bune moduri de a face bani cu site-ul dvs. web.

De asemenea, statistici despre clicurile primite și se pot face modificări pentru a îmbunătăți.

Timp de configurare: 2 minute

Link de descărcare: Pretty Link Like

Cele mai bune pluginuri pentru Social Media WordPress


Rețelele sociale sunt la ordinea zilei. Indiferent dacă începeți sau dacă aveți deja o anumită vizibilitate , va trebui să le utilizați.

Pentru aceasta, trebuie să aveți pictograme sociale pentru a vă lega articolele și că utilizatorii dvs. vă pot contacta prin intermediul lor.

Acestea sunt cele mai bune plugin-uri wordpress pentru rețelele sociale: Este esențială utilizarea unui plugin pentru a vă împărtăși articolele pe rețelele sociale 

  Access Press Social Share


Access social share este un plugin gratuit wordpress conceput pentru cititorii dvs. pentru a distribui un articol al blogului dvs. pe rețelele de socializare.

Simplu și vizual, vă permite să vă distribuiți articolele cu ușurință.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Access Press Social Share

   Social Warfare


⭐ Deși Social Warfare este de plată, are o versiune gratuită care este foarte bună, deși limitată vă permite să aveți un design atractiv pentru a distribui articole WordPress

Versiunea premium este alături de Monarch cele mai bune plugin-uri WordPress pentru rețelele sociale de astăzi și merită să investești în ele.

Timp de configurare: 5 minute

Link de descărcare: Social Warfare

  Simple Author box


⭐ Acest plugin pentru wordpress oferă funcționalitatea de a putea pune o casetă de autor la sfârșitul fiecărei postări.

Utilizatorului îi place să vadă cine se află în spatele fiecărui articol. A fi capabil să puneși o fotografie și un text cu ceea ce faceți este esențial și dacă are acces și la profilurile rețelelor dvs. sociale, atunci este mult mai bine

Imaginea și textul descriptiv pentru caseta de autor se introduc automat în funcție de datele pe care le-ați editat în panoul de control wordpress din profilul dvs. (Text + fotografie avatar)

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare:  Simple Author box

   Plugin Better click to tweet


⭐ Cu opțiuni, cum ar fi pluginul de bare de instrumente Vcgs. Clic pe tweet vă permite, de asemenea, să introduceți fraze pe care să le partajați prin twitter de către utilizator în textul dvs.

Dă posibilitatea vizual de a nu fi nevoiți să puneți o imagine și să captați atenția cititorului.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Plugin Better click to tweet

  Tracket metrics social (rețelele de socializare Estudio )


Acest plugin, introduce în  bara laterală a wordpress-ului dvs. câteva opțiuni în care puteți vedea interacțiunile pe care le-au avut articolele dvs. cu rețelele sociale.

Puteți face un mic studiu pentru a vedea ce conținut funcționează mai bine și să vă bazați strategia pe rețelele sociale în funcție de datele obținute

Timp de configurare: 2 minute

Link de descărcare: Tracket metrics social

Cele mai bune pluginuri pentru conținut WordPress


Conținutul este rege este fraza pe care am citit-o cel mai mult în ultimii ani și este adevărat.

Trebuie să aveți grijă de conținut, algoritmul Google nu va fi niciodată împotriva conținutului bun și a unei bune interacțiuni a postării dvs.

Pentru a oferi vizibilitate postării dvs. trebuie să aveți pluginuri pentru a face legătura cu articole conexe, index de conținut etc.

Pe scurt, faceți navigarea cititorului mai ușoară și mai colorată.

WordPress Related post (articole înrudite)


Sistemul de articole generice de la sfârșitul postării . Foarte util și cu mai multe posibilități de configurare pentru a oferi articolelor tale o vizibilitate mai mare și un timp de utilizator mai mare pe pagina ta.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare:  WordPress Related post

   Wp Popular Post (Cele mai populare mesaje)


Post atractiv cu care puteți introduce în bara laterală a wordpress cele mai populare articole pe care le aveți.

Foarte util pentru a obține durabilitatea vizitei pe pagină.

Timp de descărcare: 1 minut

Link de descărcare: WP popular post

   Table of content plus CUPRINS


IMPORTANT / Folosind un index (Cuprins) în postarea dvs., facilitează urmărirea Google, utilizează Table of content plus

Acest plugin ne oferă posibilitatea de a insera în partea dorită a postării un index adresabil la fiecare titlu.

Este foarte util pentru cititor, deoarece poate vedea schema a ceea ce urmează să citească și, prin urmare foarte benefic pentru robotul motorului de căutare, deoarece va vedea o ordine logică în post și îl va evalua pentru Seo.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Table of content plus 

   Image widgets (imagini cu bara laterală)


Plugin pentru a insera imagini în bara laterală .

Dacă nu doriți să modificați codul, acest plug-in vă oferă simplitate.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: Image widgets

* În prezent, cu actualizarea WordPress acest plugin nu ar fi necesar CMS include un widget de imagine.

   q2w3 fixed widget


Acest plugin stabilește bannerele pe care le aveți pe bara laterală, astfel încât ultimul va însoți întotdeauna textul din stânga.

Acest efect de scroll va însemna că atunci când un utilizator ajunge la sfârșitul postării blogului dvs. nu va mai găsi spațiul gol pe partea dreaptă, oferind o mai mare senzație vizuală și un apel mai mare la acțiune în ultimul banner, imagine sau text.

Dacă decideți să instalați acest plugin. Trebuie să setați ultima imagine pe care o încorporați în bara laterală și să nu o activați pe prima. Dacă o faceți, atunci când derulați, veți trece peste celelalte widget-uri configurate.

Timp de configurare: 5 minute

Link de descărcare: Q2e3 wigget fix

Cele mai bune pluginuri pentru Ecommerce


Dacă doriți să inserați un mod de plată sau să configurați o vânzare de produse de comerț electronic , aveți două pluginuri care vor crea un magazin virtual magnific pe site-ul dvs. web.

Woocommerce (comerț electronic)


⭐ Pluginul Ecommerce super excelent.

Dacă doriți să vindeți produse, să atribuiți culori, dimensiuni, prețuri și să transformați site-ul dvs. într-un magazin virtual, acesta este cel mai bun plugin.

Cu posibilitatea de a alege o mare varietate de widget-uri suplimentare, puteți glisa și plasa pur și simplu pentru a adapta magazinul după bunul plac. Personalizarea acestuia cu opinii, imagini, coș de cumpărături …

Nu există altul ca el și este gratuit.

Vom crea un tutorialul despre crearea unui magazin online cu Woocommerce

Timp de configurare: 60 minute

Link de descărcare: Woocommerce

Easy digital download ( Vânzarea de infoproduse )


Dacă doriți să vindeți cărți electronice sau cursuri și să stabiliți un mod de plată sau paypal, Easy digital download  este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru asta. Este simplu și eficient.

Timp de configurare: 30 de minute

Link de descărcare: Easy digital download 

Alte plugin-uri wordpress interesante


TinyMCE Advanced (Editarea textului)


În mod implicit, editorul de wordpress este de bază.

Cu acest plugin pentru wordpress puteți avea mai multe opțiuni de personalizare pentru textele blogului dvs.

Timp setare: 1 minut

Link de descărcare: TinyMCE avansat

Cookies-advisor (legea cookie-urilor)


⭐ Indispensabil și necesar pentru orice pagină.

Legea este necesară și aproape obligatoru să instalăm acest plugin privind politica de cookie – uri WordPress.

Utilizând acest plugin, cititorul va accesa făcând clic pe o pagină de informare privind legile privind cookie-urile.

Timp de configurare: 2 minute

Link de descărcare: Cookie Advisor

Asta e! .

După cum v-am spus deja, alegeți pluginurile care credeți că sunt cele mai convenabile.

Fiecare plugin pe care îl veți adapta pe placul vostru, unii vă vor interesa și alții nu, dar vă asigur că aici sunt marea majoritate a celor care să zic așa sunt esențiale.

Concluzie


• Mențineți-vă mereu pluginurile la zi și asigurați-vă că este cea mai recentă versiune când o descărcați.

• Nu lăsați plugin-urile dezactivate deoarece unele dintre ele vor consuma memorie. Dacă nu vă place, ștergeți-l

• Respectați viteza de încărcare și ștergețile pe cele care nu sunt pluginuri esențiale.

Nimic altceva deocamdată. Acestea au fost cele mai bune pluginuri wordpress ale acestui 2020.

Mai sunt și multe altele și vă voi spune în timp ce o sa mai încerc.

Și tu, ce mai folosești? Ce ai adăuga pe listă? Spune-mi într-un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *