Cum să fi acceptat rapid de google AdSense în 2020

Vrei să creezi un cont Google AdSense pentru a începe să obții venituri pasive cu proiectele tale web?

Pentru ca AdSense să vă accepte în programul lui de reclame, trebuie să treceți printr-un filtru și să îndepliniți anumite cerințe.

Acest lucru îl știm cu toții, adevarat? 🤔 Dar totuși!

Ce este Google AdSense?

Dacă citiți această postare, sunt mai mult decât sigur că știți perfect ce este Google AdSense. Dar să facem un rezumat rapid în cazul în care cineva încă nu știe ce este, deși mă îndoiesc. Google AdSense este practic sistemul de publicitate Google, care vă permite (dacă vă acceptă și sigur o să vă accepte 😂) să includem publicitate pe site-ul nostru web prin implementarea unui cod care să genereze venituri pasive de fiecare dată când un utilizator dă clic pe ele.

Mituri despre condițiile de acceptare

Dar în afară de versiunea oficială, există mituri sau versiuni mai simple ori mai complicate pe care le citim pe anumite bloguri sau le urmărim pe youtube:

 1. Conținut de calitate (care aduce valoare) și unic (fără conținut copiat)
 2. Conținut extins (de preferință +1000 de cuvinte pe articol)
 3. Cel puțin site-ul să conțină 40 de articole cu aceste caracteristici
 4. Să nu fie un site foarte nou
 5. Să aibe o cantitate considerabilă de trafic.

Aspecte foarte logice după părerea mea dar neadevărate. Să le dezbatem:

1.-Conținut de calitate și extins pentru a fi acceptat de Adsense

Acest lucru nu este relevant pentru AdSense părerea mea, dar este foarte important pentru SEO, deoarece algoritmul Google după cum știm, apreciază foarte mult conținutul de calitate. Prin urmare conținutul de calitate este important pentru noi nu pentru Adsense, dar un conținut fără calitate ne poate disminua câștigurile.

În schimb conținutul extins ajută oarecum, după cum vedeți pe acest website am încercat să fac articolele mele cât mai complete. Rezultând pagini destul de extinse chiar dacă nu am numărat cuvintele 😂.

2.-Care este minimul de articole pentru Adsense?

Păi, exemplu concret aici de fața, și răspund la punctul 3; cele 9 articole ale websiteului meu a fost suficient pentru ca AdSense să-mi accepte contul. Așadar mitul celor 20 sau 30 de articole moare îngropat chiar aici!

3.-Să nu fie un site foarte nou?

Și acest mit poate fi “îngropat” acum deoarece acest website are doar o lună 😊 priviți imaginea de mai jos.

Trebuie să am trafic pentru a fi acceptat de Adsense?

Nu! Nu trebuie ca websiteul tău să aibe trafic pentru a fi acceptat de AdSense. Dar trebuie să ai trafic pentru a genera venituri clar, am mai citit pe anumite forumuri

“că este nevoie de trafic organic către site-ul nostru. web pentru a valida AdSense, și să fie vizitat de către persoanele interesate, dacă cumpărăm trafic vom fi expulzați pe viață” 👀

Minciuni și mituri, Google este o corporație cu angajați care trebuie plătiți, pentru el nu este important de unde vine traficul, atât timp cât tu respecți regulile, dar eu nu cred că este convenabil pentru tine, sigur vei cheltui mai mult în trafic plătit decât vei câștiga pasiv. Atenție, achiziționarea traficului este benefic atunci când ai experiență.

Așadarr 👉 după numeroasele reușite și teste, în această postare vă explic tot ce trebuie să faceți, astfel încât AdSense să vă aprobe contul imediat.

La treabă 💪

Ghid simplu să fi aprobat de google AdSense

Google, și AdSense prin extensie cum am spus și mai sus, sunt interesați ca site-urile web să adauge valoare utilizatorilor pentru a-și păstra agenții de publicitate fericiți și pentru a favoriza clicurile pe anunțuri, ceea ce vă interesează de asemenea. Dacă Google câștigă, și tu câștigi 😊.

1. Politica de conținut

Concentrați-vă pe scrierea și publicarea de conținut de calitate care educă, informează, distrează sau inspiră . Utilizatorii intră pe pagina ta pentru a obține ceva de care au nevoie.

Asigurați-vă că și conținutul răspunde acelei nevoi și că oferă adâncimea necesară în fiecare caz.

ATENȚIE, de asemenea, la greșeli, diacritice și greșeli gramaticale 👀.

Pariați pe conținut unic și original.

Google AdSense este foarte strict cu politica de conținut și există anumite teme care, sunt interzise.

Prin urmare, înainte de a trimite solicitarea dvs., asigurați-vă că site-ul dvs. web nu este bazat sau nu face referire la niciunul dintre aceste „conținuturi interzise”.

AdSense v-ar putea, de asemenea, să vă respingă pentru introducerea unui link către un website care folosește asemenea conținut.

Iată o listă a conținutului interzis de AdSense:

 • Conținut pentru adulți
 • Conținut derogatoriu.
 • Conținutul legat de droguri.
 • Conținut legat de alcool.
 • Conținut legat de tutun.
 • Conținutul de asistență medică.
 • Hacking de conținut.
 • Conținut cu programe de compensare.
 • Conținut fals.
 • Conținut violent.
 • Conținut legat de arme.
 • Conținut ilegal

2. Pagina cu politica de confidențialitate

Dacă credeți că o pagină ca „politica de confidențialitate” nu are sens într-un blog de conținut, vă înșelați complet.

Este atât de importantă această pagină încât, AdSense nici nu se va deranja să verifice dacă îndepliniți restul condițiilor sale.

Pagina cu Politica de confidențialitate este o cerință esențială pentru ca Google să vă accepte contul AdSense.

3. Pagina „Despre noi” Notificare legală

Google AdSense trebuie să știe că site-ul dvs. web este un site real cu oameni reali în spatele său și nu un site gestionat de roboți cu conținut razurat și cu unicul scop de a genera clicuri și venituri.

De asemenea, este valabil și în cazul utilizatorilor, să poată avea încredere în site-ul tău. web.

Deci, nu uitați să creați pagina „Despre mine” sau „aviz legal” unde explicați cine sunteți și ce vor putea găsi utilizatorii pe site-ul tău web.

4. Pagina „Contact”

O pagină „Contact” vă permite să oferiți utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu dvs. În acest fel, generați conversații, încredere și utilizatori mai fideli.

Google AdSense va pune în valoare faptul că vă pasă de utilizatori nu doar de a face clic pe anunțurile dvs.

Sfat: includeți și profilul dvs. social pe pagina de contact.

5. Am suficiente articole scrise?

Nu este vorba despre a avea un număr specific de articole. Numărul cu care eu am reușit să obțin aprobarea a fost de 9 articole pe care le poți citi și inspecta și tu pe acest website. Cred cu tărie că de fapt pentru AdSense este importantă navigarea pagini web combinata cu articole și structura web. Adică, facilitatea utilizatorului de a accesa articolul de interes din pagina ta web.

Și nu spun asta ca o părere, o spun din experiență și o demonstrez acum cu acest mic website cuseo.ro

6. Structura website

Ca regulă generală, structura unei pagini web este organizată și clasată, oferind ordine și valoare fiecăreia dintre paginile interne, dar în multe cazuri nu este așa.

Te întrebi ce legătura are cu AdSense?

Foarte simplu, ierarhia este importantă deoarece poate juca în favoarea noastră pentru a îmbunătăți poziționarea organică și a-l ajuta pe Google la modul în care parcurge pagina ta web.

7. Pluginuri importante

Pluginurile sunt acele mici lucruri care fac ca întregul tău wordpress să fie mai funcțional, și sunt de mare ajutor pentru prietenul Google. Nu voi explica ce fac sau cum funcționează acum, dar puteți citi acest articol: 👇

Plugin-uri esențiale pentru WordPress gratuite

Voi enumera pluginurile pe care le folosesc, importante pentru noi și AdSense:

Cam asta este tot! 🥵

Credeam ca o scriu un articol simplu și scurt. Dar am pierdut câteva ore bune, sper să vă fie util.

Și dacă aveți întrebări, comentați vă rog, mă voi bucura să vă răspund în comentarii .

Comments

 1. Alexandru George Tugui says:

  După ce am citit tot acest articol legat de Google Adsense și de aprobarea contului, mi-am dat seama ca pentru a fi aprobat nu contează numărul articolelor … paginilor etc. Cel mai important este sa te pui in postura celui care citește ceea ce ai scris tu. Astfel vizitatorul va sta mai mult pe pagina iar odată cu asta vor creste numărul de afișări și in funcție de calitatea conținutului vei fi plătit mai bine per clic. Pe scurt… cel mai mult contează calitatea, nu cantitatea. Mulțumesc!

 2. Dan says:

  Imi place articolul, simplu, la obiect, fara aberatii, cum citesti pe alte bloguri. Doar doresc sa precizez ca niciun site pe care il detin pentru adsense nu are o pagina despre noi. Asta nu semnifica ca nu ar trebui redactata, probabil depinde de nisa site-ului.

 3. Claudiu says:

  Frumos articolul, dar eu tot ma chinui cu Google-ul de cam 4-5 luni sa imi aprobe site-ul. Am incercat sa le trimit mai multe site-uri pe care le detin, dar fara nici un rezultat. O sa ma mai chinui cu ei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *